X-treme Car Show 4.-5.10.2008


X-treme kauden päättäjäiset pidettiin Helsingin jäähällissa erikois-, ja harrasteautonäyttelyn muodossa. Esillä oli Suomen ja pohjoismaiden hienoimmat rakennetut autot ja aktiiviset harrastekerhot. Luokkia oli Tuning, Styling, Custom, Hot Rod, Street fighter, HD… lisäksi vielä RC-drifterit ja pienoismallit. Tuning autot olivat päähallin jääalueella, missä myös järjestettiin show ohjelmat ja Anna Abreun citymaasturin live-rakentelu. Harrastehalli oli täynnä Jenkkejä ja Custom pyöriä.


Näyttelyn vetonaulana toimi USA:sta tuotu Alpinen miljoonan dollarin demoauto – Imprint RLS.


ECO-teema selvästi oli esillä jo tuning-piireissäkin. Ruotsista saatiin paikalle tämän hetken hurjinta eko-lookkia kantava Toyota Prius hybriidiauto. Auto rakennettiin 8 viikossa, Ruotsalaisen tv-ohjeman kuvatessa. Kuvausottoja joistakin auton muutostöistä otettiin kuulemma kolmeen kertaan uusiksi, huh!


Näyttelyn ehdottomasti hienoin “jenkki” 😉 Tomi Ollin Mazda S10-look.


Martin Poorhamidi:n SLK230-kompressor saapui Tanskasta. Hän on VMAX-lehden toimittaja – tosin tällä reissulla suht reilusti viihteellä. Cheers! 😉


Bee*R oli esillä Autoextran standyllä. Se palkittiin näyttelyssä Vuoden katuautona.

Lisää Juhiksen ottamia kuvia: X-treme Car Show